Realizace Programu Iniciativy Společenství EQUAL v ČR - Šmídová, Monika; Abrhám, Josef; Jánová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku implementace Iniciativy Společenství EQUAL v České republice, která je zde realizována na základě zpracovaného Programu Iniciativy Společenství EQUAL (CIP EQUAL). Cílem práce je detailně popsat způsob této realizace a podat ucelený obraz o jejím vývoji a aktuální situaci. Stěžejní částí práce je hodnocení tohoto stavu jak na základě vypracovaných hodnotících zpráv, tak prostřednictvím provedené analýzy schválených projektů. Analýza se týká zejména hodnocení kvantitativních charakteristik projektů a v samotném závěru sumarizuje nejčastější chyby ze strany příjemců při předkládání finančních monitorovacích zpráv.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses