Implementace strukturálních fondů Evropské unie - Česká republika vs. Slovensko - Kopřivová, Eva; Abrhám, Josef; Jánová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Poslední dvě kola rozšíření znamenala novou výzvu pro Regionální a strukturální politiku Evropské unie. Finanční perspektiva na roky 2007-2013 nabízí zejména novým členským zemím mnohonásobně vyšší objem alokovaných prostředků než období minulé. Cílem této diplomové práce je na příkladu České republiky a Slovenska porovnat východiska čerpání z fondů EU nového programovacího období, zhodnotit dosavadní čerpání v rámci období minulého a na základě programových dokumentů zanalyzovat nastavení cílů, operačních programů i jejich implementačních systémů na programovací období 2007-2013.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses