Voľby do Národnej rady Slovenskej republiky-výsledky a spory o model ekonomickej transformácie - Tomečková, Monika; Lupták, Milan, 1955-; Lisa, Aleš, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práca sa zaoberá prechodom Československa a Slovenska od komunistického režimu k pluralitnej demokracii a voľbami do NR SR. Hlavný doraz je kladený na proces tvorby modelu ekonomickej transformácie a prijatie resp. neprijatie schválenej federálnej transformačnej koncepcie slovenskou stranou.
Vedoucí práce: Milan Lupták
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses