Strukturální fondy EU a příklad realizace operačního programu Průmysl a podnikání - Ulrych, Michal; Adámková, Vlasta; Bartoš, Ján; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Strukturální fondy EU v kontextu České republiky, se zahrnutím předvstupích nástrojů. Porovnání zkráceného období 2004-2006 s aktuálním obdobím 2007-2013. Specializace na Operační program Průmysl a podnikání a příklad realizace projektu Technologického centra Hradec Králové.
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses