Smluvní zajištění námořní přepravy v mezinárodním obchodě - Horáková, Eva; Sato, Alexej, 1952-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce popisuje průběh realizace námořní přepravy, charakterizuje nejčastěji používané dokumenty tohoto oboru a vysvětluje jejich užití a funkce, které plní. Dále práce popisuje problémy, se kterýmí se mohou smluvní strany při realizaci námořní přepravy setkat, a chyby, kterých se mohou dopustit, včetně uvedení případných následků. Součástí práce je i rozbor konkrétních sporů z praxe.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses