Světový rybářský průmysl - Knížek, Jiří; Vošta, Milan, 1962-; Kašpar, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá analýzou procesů v rybářském průmyslu a rybolovu ve světovém kontextu v časové rovině od druhé poloviny 20. století do současnosti. Jejím cílem je poskytnout čtenáři detailní náhled do této materie záživným způsobem, samozřejmě při zachování nutné míry obecnosti. Za tímto účelem disponuje práce spoustou ilustrativních, a přitom relevantních, grafických, obrázkových a tabulkových prvků.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; rybolov; diplomové práce; fishing; master's theses