Rozpad SSSR a transformace Ruska - Petchenko, Rostyslav; Adámková, Vlasta; Turečková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Diplomová práce zkoumá proces rozpadu Sovětského svazu a vývoj Ruska v období transformace až do roku 2006. Práce zohledňuje jak hospodářský vývoje země, tak i změny v politickém životě, neboť ekonomická transformace je v Rusku mnohem více než v jiných zemích spojena s transformací politickou. Zvláštní pozornost je věnovaná analýze ruské finanční krize v roce 1998.
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses