Zvyšování kvality v podmínkách EU - Žáková, Tereza; Abrhám, Josef; Turečková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tato diplomová práce se zabývá certifikacemi jakosti organizací působících na vnitřním trhu EU se zaměřením na výrobní společnosti leteckého průmyslu. Podává přehled o požadavcích, které jsou na organizace kladeny. Popisuje způsob uvádění výrobku na trhu EU a aplikuje tento postup na výrobkovou skupinu leteckého průmyslu. Zmiňuje možnosti certifikací v oblasti ŽP a bezpečnosti práce. Zároveň se DP zabývá motivací společností k certifikaci a poskytované podpoře ze strany EU a ČR.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: evropská integrace [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses