Omezení volného pohybu pracovníků v rámci rozhodnutí ESD - Papoušek, Tomáš (2007)
Cílem této práce je rozebrání základních principů fungování volného pohybu pracovníků se zaměřením na jeho jednotlivá omezení, a to ve vztahu k judikatuře Evropského soudního dvora. V práci jsou tak popsána jak přípustná tak zakázáná omezení.