Omezení volného pohybu pracovníků v rámci rozhodnutí ESD - Papoušek, Tomáš; Grmelová, Nicole, 1975-; Zahradník, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Cílem této práce je rozebrání základních principů fungování volného pohybu pracovníků se zaměřením na jeho jednotlivá omezení, a to ve vztahu k judikatuře Evropského soudního dvora. V práci jsou tak popsána jak přípustná tak zakázáná omezení.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; volný pohyb osob; vnitřní trh; diplomové práce; free movement of persons; single market; master's theses