Tradice a současnost česko-portugalských vztahů - Málek, Petr; Veselý, Zdeněk, 1950-; Nechvátal, Martin, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Diplomová práce se zabývá vztahy mezi oběma zeměmi od počátku formování států, ale především po vzniku samostatných republik až do současnosti. Text je rozdělen do pěti kapitol, první kapitola se zabývá obecnými směry zahraničních politik obou států, zbylé čtyři popisují konkrétní podobu vzájemných styků, vždy nejdřív z politického a potom z ekonomického hlediska.
Vedoucí práce: Zdeněk Veselý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses