Smlouva v americkém právu - Němec, Jakub (2007)
Práce obsahuje analýzu návrhu a přijetí v americkém smluvním právu a jejich srovnání s českou právní úpravou. Jako základní prostředek zkoumání jsou použity soudní rozhodnutí amerických soudů.