Smlouva v americkém právu - Němec, Jakub; Boháček, Martin, 1947-; Guth, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce obsahuje analýzu návrhu a přijetí v americkém smluvním právu a jejich srovnání s českou právní úpravou. Jako základní prostředek zkoumání jsou použity soudní rozhodnutí amerických soudů.
Vedoucí práce: Martin Boháček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; právo; diplomové práce; law; master's theses