Ocenění společnosti Pivovary Staropramen, a. s. - Dlouhý, Pavel (2007)
Předmětem této diplomové práce je ocenění společnosti Pivovary Staropramen, a.s. Určení hodnoty společnosti bylo provedeno metodou DCF (FCFF a FCFE) a vycházelo z předcházející strategické analýzy, finanční analýzy a sestaveného finančního plánu.