Ocenění společnosti Pivovary Staropramen, a. s. - Dlouhý, Pavel; Scholleová, Hana, 1964-; Klimeš, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Předmětem této diplomové práce je ocenění společnosti Pivovary Staropramen, a.s. Určení hodnoty společnosti bylo provedeno metodou DCF (FCFF a FCFE) a vycházelo z předcházející strategické analýzy, finanční analýzy a sestaveného finančního plánu.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses