Analýza a zhodnocení spisové služby ve vybraném orgánu státní správy - Křišťan, Tomáš (2008)
Diplomová práce popisuje fungování spisové služby na orgánu státní správy v širších souvislostech, kterými jsou míněny především informační politiky a koncepce sestavované vládou. Pozornost je také věnována legislativě a aplikačnímu software, který se používá pro vedení spisové služby na konkrétním úřadě.