Analýza a zhodnocení spisové služby ve vybraném orgánu státní správy - Křišťan, Tomáš; Toman, Prokop, 1942-; Fiala, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Diplomová práce popisuje fungování spisové služby na orgánu státní správy v širších souvislostech, kterými jsou míněny především informační politiky a koncepce sestavované vládou. Pozornost je také věnována legislativě a aplikačnímu software, který se používá pro vedení spisové služby na konkrétním úřadě.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; spisová služba; diplomové práce; records management; master's theses