Influencers v prostředí internetu - Bartl, Tomáš; Postler, Milan, 1960-; Šebek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Systematizace celé problematiky vlivných spotřebitelů na základě rešerše sekundárních zdrojů a analýzy prostředí českého internetu. Výzkum konkrétní situace v oblasti videa ve vysokém rozlišení za použití kvantitativní obsahové analýzy jednotlivých zdrojů vlivných spotřebitelů a jimi používaných sociálních médií.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; internet; diplomové práce; Internet; master's theses