Role a postavení Francouzsko-české obchodní komory v rozvoji francouzsko-českých obchodních vztahů - Majerová, Eva; Machková, Hana; Macko, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Cílem práce je analyzovat roli Francouzsko-české obchodní komory v rozvoji francouzsko-českých obchodních vztahů. Předpokladem je pozitivní role v rozvoji těchto vztahů. V úvodu je stručně charakterizován vývoj vzájemných hospodářských vztahů mezi Českou republikou a Francií, následuje rozbor právní úpravy, stanov FČOK a hlavních aktivit, kterým se obchodní komora věnuje. Důraz je kladen na podrobnou analýzu činností obchodního oddělení. Dále jsou vyznačeni nejdůležitější partneři FČOK a jejich vzájemná spolupráce s FČOK. V závěru práce je nastíněn možný budoucí vývoj této organizace.
Vedoucí práce: Hana Machková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses