Zpracování podnikatelského plánu a návrh podnikatelské strategie mikropodniku v oblasti informačních technologií - Ptáčková, Michaela (2007)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu a návrh strategie startujícímu mikropodniku v oblasti informačních technologií. Diplomová práce bude usiluje o vytvoření pravdivého obrazu o záměrech a potenciálu startujícího mikropodniku a podmínek jeho úspěchu na trhu. Firma použije tyto informace buď pro zvážení svého působení na trhu nebo pro účely přesvědčení ke spolupráci s novými obchodními partnery.