Zpracování podnikatelského plánu a návrh podnikatelské strategie mikropodniku v oblasti informačních technologií - Ptáčková, Michaela; Černá, Jitka; Švehla, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu a návrh strategie startujícímu mikropodniku v oblasti informačních technologií. Diplomová práce bude usiluje o vytvoření pravdivého obrazu o záměrech a potenciálu startujícího mikropodniku a podmínek jeho úspěchu na trhu. Firma použije tyto informace buď pro zvážení svého působení na trhu nebo pro účely přesvědčení ke spolupráci s novými obchodními partnery.
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses