ECTS a informační systém pro sledování výsledků studia na příkladě UPJŠ - Šveda, Peter; Střížová, Vlasta, 1946-; Ganoczy, Eduard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Cieľom diplomov práce je navrhnutie informačného systému pre podporu riadenia štúdia, ukázať názorný príklad úspešného zvládnutia takéhoto informačného systému a previesť stručnú analýzu možnej implementácie na VŠE. Navrhovaný informačný systém je popisovaný z hľadiska subsystémov a tie sú následne rozpísané do funkcii, ktoré tieto subsystémy tvoria. Ako názorná ukážka úspešného zvládnutia bol vybraný informačný systém, ktorý už niekoľko rokov používajú mnohé vysoké školy na Slovensku a tým sa stal najpoužívanejším informačným systémom na podporu riadenia štúdia v tejto krajine.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses