Využití IT technologií pří zpracování zvuku - Marek, Jiří; Horný, Stanislav, 1955-; Vilím, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce analyzuje současné možnosti IT technologií pro záznam, zpracování a editaci informací v audio formě. Obsahuje obecný popis zvuku a jeho dělení. Jasnou a srozumitelnou formou popisuje metody pro zpracování zvuku. Porovnává analogové a digitální metody zpracování zvuku, popisuje jejich principy, věnuje se praktickému využití v modelových organizacích za současného zvažování ekonomického dopadu. Zabývá se problematikou archivace a distribuce zvukových dokumentů.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses