Návrh konkrétních benefitů pro firmy ABC, s.r.o. - Zvolská, Martina (2007)
Diplomova prace je zaměřena na současný systém benefitů ve firmě a jejím cílem je návrh konkrétních benefitů do budoucna. Na základě toho byl proveden průzkum spokojenosti zaměstnanců ve firmě v souvislosti s benefity. Firma by v budoucnu měla rozšířit zaměstnanecké benefity.