Návrh konkrétních benefitů pro firmy ABC, s.r.o. - Zvolská, Martina; Formánková, Dana, 1972-; Hejkalová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomova prace je zaměřena na současný systém benefitů ve firmě a jejím cílem je návrh konkrétních benefitů do budoucna. Na základě toho byl proveden průzkum spokojenosti zaměstnanců ve firmě v souvislosti s benefity. Firma by v budoucnu měla rozšířit zaměstnanecké benefity.
Vedoucí práce: Dana Formánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses