Private equity v České republice - Veselý, Tomáš (2007)
Diplomová práce se zabývá investicemi soukromým kapitálem ? private equity. Teoretická část popisuje základní principy, klíčové subjekty a konkrétní formy investic trhu private equity, zatímco analytická část identifikuje a hodnotí faktory, které přímo ovlivňují fungování a rozvoj tohoto trhu v České republice.