Regionální aspekty dlouhodobé nezaměstnanosti v ČR - Štěch, Milan (2007)
Práce se zabývá regionální diferenciací a rozmístěním míry dlouhodobé nezaměstnanosti na úrovni NUTS 3 a NUTS 4 v ČR, včetně jejího vývoje a srovnání s ostatními zeměmi EU. Uvedeny jsou i příklady a možnosti jejího řešení včetně využití prostředků z EU.