Regionální aspekty dlouhodobé nezaměstnanosti v ČR - Štěch, Milan; Postránecký, Josef, 1961-; Markl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá regionální diferenciací a rozmístěním míry dlouhodobé nezaměstnanosti na úrovni NUTS 3 a NUTS 4 v ČR, včetně jejího vývoje a srovnání s ostatními zeměmi EU. Uvedeny jsou i příklady a možnosti jejího řešení včetně využití prostředků z EU.
Vedoucí práce: Josef Postránecký
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses