Specifické formy zaměstnaneckých výhod - Paslerová, Alena (2007)
Práce analyzuje rozdíly v oblasti nestandardních forem zaměstnaneckých výhod z různých hledisek - regionálního, způsobu vlastnictví, počtu pracovníků podniku a oboru podnikání. Ze zjištěných skutečností je nastíněn budoucí trend v oblasti zasměstnaneckých výhod.