Specifické formy zaměstnaneckých výhod - Paslerová, Alena; Formánková, Dana, 1972-; Ortová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce analyzuje rozdíly v oblasti nestandardních forem zaměstnaneckých výhod z různých hledisek - regionálního, způsobu vlastnictví, počtu pracovníků podniku a oboru podnikání. Ze zjištěných skutečností je nastíněn budoucí trend v oblasti zasměstnaneckých výhod.
Vedoucí práce: Dana Formánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; zaměstnanecké výhody; personální management; diplomové práce; employee fringe benefits; personnel management; master's theses