Politika nové vlády velké koalice SRN v rámci Evropské unie - Svobodová, Zuzana (2007)
Politika velké koalice SRN pod vedením kancléřky Angely Merkelové v rámci EU se zaměřením na německé předsednictví v Radě EU a na vztahy SRN-Francie, SRN-Polsko.