Politika nové vlády velké koalice SRN v rámci Evropské unie - Svobodová, Zuzana; Šauer, Jaroslav, 1929-; Matějka, Zdeněk, 1935 září 19.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Politika velké koalice SRN pod vedením kancléřky Angely Merkelové v rámci EU se zaměřením na německé předsednictví v Radě EU a na vztahy SRN-Francie, SRN-Polsko.
Vedoucí práce: Jaroslav Šauer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses