Psychografická segmentace a její využití pro běžného podnikatele v ČR - Štěpán, Jakub; Koudelka, Jan; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Hlavním cílem práce bylo zjistit, zda je psychografická segmentace použitelná pro běžného podnikatele v ČR. V první části se práce zabývá historií, vývojem a současným stavem psychografické segmentace. V druhém části je uplatněna jedna z metod měření hodnot (LOV) pro konstrukt komunikační strategie pro běžného podnikatele.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses