Analýza grantového schématu Profese podporovaného CzechInvestem a hledání řešení pro lepší využití v Čechách - Tomsová, Eva; Formánková, Dana, 1972-; Proche, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá analýzou grantového schématu Profese. Program Profese spadá pod Operační program Rozvoj lidských zdrojů a byl vyhlášen v programovacím období 2004-2006. Finanční prostředky na projekty předkládané v rámci tohoto programu pocházejí z jednoho ze strukturálních fondů, a to Evropského sociálního fondu. Práce se zaměřuje na hledání důvodů, proč nejvíce projektů do tohoto programu předložili žadatelé z Moravy, a stanovení návrhu na zlepšení situace v Čechách.
Vedoucí práce: Dana Formánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses