Společenská odpovědnost korporací v EU cesta k udržitelnému růstu (vybrané problémy) - Kuksová, Magdalena; Přikrylová, Jana, 1951-; Dúbravská, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Cílem práce je představit společenskou odpovědnost jako cestu k udržitelnému růstu. Jednotlivé části pojednávají o zainteresovaných skupinách, důvodech pro společenskou odpovědnost. V práci dále srovnávám společenskou odpovědnost v postkomunistických zemích a v zemích EU, zabývám se problematikou měřitelnosti odpovědnosti a přímých zahraničních investic.
Vedoucí práce: Jana Přikrylová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; spotřebitelé; neziskové organizace; stakeholders; bakalářské práce; consumers; nonprofit organizations; stakeholders; bachelor's theses