Zlepšování systému environmentálního managementu Metrostav a.s. - Martinková, Jana; Plášková, Alena, 1949-; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Tato diplomová práce se zabývá revizí firemních procesů u konkrétní společnosti dle požadavků stanovených v normě ISO 14 001. V první části jsou zrevidovány současné světové přístupy k systémům environmentálního managementu. V praktické části jsou analyzovány jednotlivé požadavky normy a srovnávány se skutečným stavem ve firmě. Výstupem je pak navrhnutí zlepšení a shrnutí klíčových oblastí doporučení, které by firma měla přímo aplikovat.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses