Regionální analýza vymahatelnosti pohledávek v závislosti na vybraných sociokenomických faktorech - Samková, Jana; Heřmanová, Eva, 1959-; Machoň, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Tato diplomová práce je zaměřena na bankovní půjčky a možnosti jejich zajištění. Analyzuje vymáhání pohledávek a regionální rozdíly v jejich návratnosti v současné době v České republice. V druhé části se práce zaměřuje na nezaměstnanost, výši průměrné mzdy, podíl věřícího obyvatelstva a úroveň vzdělanosti v regionech. Analyzuje rozdíly v těchto jevech a jejich vliv na vymahatelnost pohledávek.
Vedoucí práce: Eva Heřmanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses