Podnikatelský plán dámského pohybového studia - Hanychová, Lenka (2007)
Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu dámského pohybového studia. Teoretická část popisuje strukturu podnikatelského plánu. Praktická část postupuje podle doporučení obsažených v teoretické části. Snaží se postřehnout podnikání dámského pohybového studia z mnoha úhlů. Na závěr je celý projekt zhodnocen.