Podnikatelský plán dámského pohybového studia - Hanychová, Lenka; Srpová, Jitka, 1957-; Kotěšovcová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu dámského pohybového studia. Teoretická část popisuje strukturu podnikatelského plánu. Praktická část postupuje podle doporučení obsažených v teoretické části. Snaží se postřehnout podnikání dámského pohybového studia z mnoha úhlů. Na závěr je celý projekt zhodnocen.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; marketing; management; diplomové práce; marketing; management; master's theses