Role generálních tajemníků OSN v mezinárodních vztazích - Kautský, Jiří; Drhlík, Alois, 1929-; Peterková, Jana, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Diplomová práce pojednává o významu generálních tajemníků v mezinárodních vztazích. Zaměřuje se na zkoumání dosavadních tajemníků a hodnotí jejich výkon. Cílem práce je identifikovat kritické faktory úspěšného výkonu funkce generálního tajemníka, přičemž hlavní důraz je kladen na individuální předpoklady jednotlivých tajemníků.
Vedoucí práce: Alois Drhlík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses