Controlling v H&M - Šorfa, Luboš; Mikovcová, Hana, 1959-; Získalová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce zaměřená na controlling a plánování v H&M. Teoretický úvod zahrnující základní rámec controllingu a plánování ve společnostech obecně. Popis společnosti, organizační struktury, pozice controllingu v hiearchii a vztah manager/controller. Rozbor plánování ve společnosti od dlouhodobých strategických plánů po krátkodobé, čtvrtletní s implementací "rolujícího" třinácti týdenního plánování. Detailní rozbor plánováí pracovních rozpisů. Konkrétní návod postupu při tvorbě nového, efektivního pracovního rozpisu, který byl a je v popisované podobě použit v praxi.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; plánování; controlling; diplomové práce; planning; controlling; master's theses