Finanční analýza podniku Siemens Kolejová vozidla, s.r.o. - Svojše, Marek; Dvořáček, Jiří, 1947-; Hřebík, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Téma diplomové práce je Finanční analýza podniku Siemens Kolejová vozidla, s.r.o. Cílem práce je posoudit finanční situaci společnosti a určit jaké zaujímá postavení v odvětví. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, rozvahy a výkazu zisků a ztrát. Praktická část nejprve obsahuje horizontální a vertikální rozbor rozvahy a výsledovky, následují poměrové ukazatele, metody predikce finanční tísně, pravidla financování a mezipodnikové srovnání. V závěru práce jsou shrnuty poznatky, ke kterým bylo dospěno v praktické části.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses