Náklady životního cyklu výrobku - Flíborová, Eva (2007)
Prace je zamerena na analyzu zivotniho cyklu vyrobku. Vybranym vyrobkem je automaticka pracka.Soucasti prace je i hodnotova analyza, srovnavajici zjistene naklady se stupnem splneni pozadovanych funkci.