Náklady životního cyklu výrobku - Flíborová, Eva; Plášková, Alena, 1949-; Pincová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Prace je zamerena na analyzu zivotniho cyklu vyrobku. Vybranym vyrobkem je automaticka pracka.Soucasti prace je i hodnotova analyza, srovnavajici zjistene naklady se stupnem splneni pozadovanych funkci.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses