Realizace developerského projektu Boloňská - Stejskalová, Hana (2007)
Diplomová práce definuje základní pojmy trhu rezidenčních nemovitostí, popisuje jednotlivé fáze developerského projektu a podrobněji se věnuje procesu schvalování a povolování staveb. Popisuje aktuální situaci na trhu rezidenčních nemovitostí a zachycuje určitý vývoj na tomto trhu za posledních 18let.Představuje developerskou společnost Ekospol a zabývá se realizovaným developerským projektem Boloňská.