Realizace developerského projektu Boloňská - Stejskalová, Hana; Krejčí, Filip; Korec, Evžen; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce definuje základní pojmy trhu rezidenčních nemovitostí, popisuje jednotlivé fáze developerského projektu a podrobněji se věnuje procesu schvalování a povolování staveb. Popisuje aktuální situaci na trhu rezidenčních nemovitostí a zachycuje určitý vývoj na tomto trhu za posledních 18let.Představuje developerskou společnost Ekospol a zabývá se realizovaným developerským projektem Boloňská.
Vedoucí práce: Filip Krejčí
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses