Podnikatelské plány na výstavbu a provoz fotovoltaické elektrárny a na developerský projekt a jejich porovnání - Železná, Jarmila (2007)
Cílem dipl. práce je vyhotovení dvou podnikateských plánů, jejich porovnání a vyhodnocení z hlediska výhodnosti a výběr jednoho z nich pro realizaci.