Podnikatelské plány na výstavbu a provoz fotovoltaické elektrárny a na developerský projekt a jejich porovnání - Železná, Jarmila; Svobodová, Ivana, 1969-; Spálenka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem dipl. práce je vyhotovení dvou podnikateských plánů, jejich porovnání a vyhodnocení z hlediska výhodnosti a výběr jednoho z nich pro realizaci.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses