Management znalostí v organizaci - Mudroch, Lukáš; Mládková, Ludmila, 1963-; Rajchart, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se věnuje aplikaci managementu znalostí na příkladu konkrétní firmy. Znalosti jsou často nedoceňovaným aktivem, jejich řízením lze dosáhnout značné konkurenční výhody. Management znalostí nelze chápat jako izolovanou disciplínu, ale jedná se naopak o komplexní přístup napříč všemi oblastmi života organizace. Důležitým východiskem je vhodné organizační uspořádání, z něj vycházející styl řízení, významnou roli hraje úroveň firemní kultury a další aspekty. Vše se odvíjí od toho nejpodstatnějšího, což je poslání organizace.
Vedoucí práce: Ludmila Mládková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; management; diplomové práce; management; master's theses