Význam benchmarkingu jako nástroje ke zvyšování firemní výkonnosti - Nedbalová, Veronika; Neumaierová, Inka, 1960-; Volencová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Obsahem práce je využití veřejně dostupných dat k návrhu implementace modelu EFQM jako příkladu použití benchmarkingu ve stavebním podniku. Práce se zabývá nejdříve obecným seznámením se s problematikou, poté představením vývoje stavebního odvětví, srovnání v klíčových finančních ukazatelích se stavebním odvětvím a následně obsahuje návrhy na řešení modelu EFQM ve stavebním podniku.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; analýza; benchmarking; diplomové práce; analysis; benchmarking (management); master's theses